Post by nymalicarga on Mar 12, 2022 19:49:30 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mai mult stamina hack ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2 2022 version ▞▞▞
Nu merge netul, dar e fain
Cam greu să câștigi hărți noi și să obții bani dacă ai putea, te rog să faci mai ușor să câștigi bani și hărți noi, mulțumesc
Touchgrind BMX 2 Спортивные игры mbwf
A durat o veșnicie să se încarce
Touchgrind BMX 2 விளையாட்டு ilz
Cel mai de căcat joc nu vi-l recomand numi da nmc nici o trotineta numa daca bag bani
ami da Reclame multe dar se merita sa al joci.
Acest joc este un gunoi complet. Sensibilitatea comenzilor se schimbă arbitrar, „trucurile” sunt ridicol de simpliste. De fapt, mă îndoiesc că creatorul acestui joc a învățat vreodată cum să meargă pe bicicletă. Nu vă pierdeți timpul sau banii cu această aplicație care pare să apară direct din 2010.
Tocmai am descărcat acest joc și îl deschid și întregul ecran începe să clipească foarte luminos
Îmi place foarte mult acest joc, este foarte distractiv. Îmi place să fac trucurile interesante. Favoritul meu este rotirea barei pentru că te ridică la nivel atât de mult încât nu am probleme cu acest joc. Îmi place. Nu știu ce spun oamenii. înainte erau multe reclame, dar nu am primit una de când am început, acesta este jocul meu preferat 10/10 cu ușurință
Mă piși pe el
Imi zice de amazon emag baaaaaaaaaaa
I-aș da o evaluare mai bună, dar sunt mult prea multe în achizițiile de aplicații și reclame, este un joc de calitate și distractiv, dar achizițiile din aplicație apar în mod constant, la fel și reclamele
Este foarte distractiv și îți sugerez să-l iei! Este nevoie de timp pentru a obține un truc bun, dar îl vei obține peste orele suplimentare. Când oamenii spun că există reclame, eu nu am reclame deloc! E ok dacă nu-ți place, dar încearcă și vezi cum îți place! 😊
Lag
Jocul bolnav este foarte distractiv, dar te rog am putea ateriza fakie ca un scuter touchgrind
Este un joc de ciclism foarte bun, un lucru rău, deși este nevoie de o mulțime de ani pentru a crește nivelul. Dar cam asta e ngl
Într-un cuvânt perfect
Nici măcar nu pot să joc jocul, pur și simplu nu mă lasă să joc. Încerc să mă încarc la primul nivel și am descărcat acest joc acum 10 minute. Am încercat să încarc de cel puțin 5 ori și nu a funcționat o dată
acesta este bine să-i dau 4 stele, dar acele reclame sunt prea multe și vor mult prea mult să scape de ele, în afară de faptul că îmi place
Inca nu s-a descarcat dar asta e recenzia mea cum vad jocul si dupa ce ma joc voi da fix cate stele merita... Am revenit dar nu, nu-mi place.
Are mult lag nu ias da nicio stea dar nu pot fave asta -_-
Este un joc ok îmi place mult dar i-am dat 4 stele deoarece apuc ceva nu merge oricum scorul me cel mai mare a fost de 2 milioane.Mie imi place foarte mult jocul acesta, doar ca atunci cand fac trick-uri eu vreau sa fac ceva iar jocul face altceva dar si se intampla destul de rar, dar in rest este ok jocul
Nu-mi place ca nu-mi iasă schema dar jocul primești cinci stele
Un joc grozav, uneori devine plictisitor
Domnilor de ce nu imi mai incarca nivelul 2 imi spuneti
Este un joc bun și asta, dar există mai mult timp pentru vizionarea reclamelor decât pentru a juca, scăpați de unele pentru că nu vrem să plătim pentru a scăpa de reclamele mărunte, asta este o pierdere de 2 stele pentru tine.
E ok
Acesta este un joc frumos și o grafică uimitoare, așa cum un BMX adevărat este atât de uimitor
Imi place dar se face destul de greu lvl-ul
Hunter Assassin Hərəkət ihx
Acest joc nu dă ,s me back flip
Nu știu dacă poți face asta, dar te rog poți pune aterizarea înapoi, cred că ar face un pic mai distractiv și chiar ajută la trucuri, așa că te rog, nu te deranjează că poți încerca. Multumesc! Sa aveti o zi buna
CEL MAI DE CACAO JOC NU POT SA FAC NIMIC
Laggy, asta e doar super laggy
a fost distractiv, dar ecranul a continuat să devină negru, nu l-am putut juca
Touchgrind BMX 2 Спортивные игры mbwf
Ebun jocul
Când începeam să joc, arunca aceste partiale și îmi arătau reclame pentru biciclete și din această cauză nu puteam să-l joc fără a primi un anunț pentru biciclete. Recomand să nu primesc acest joc
Este un joc atât de bun! Îmi plac trucurile pe care le poți face!
E decent
Tară
Absolut groaznic. Jocul nu se va deschide și se blochează de fiecare dată când încercați să-l deschideți. telefonul tău se va prăbuși și va deveni foarte prost când încercați să deschideți jocul. ce s-a intamplat laboratoarele de iluzii?? BMX 1 a fost bun, dar acesta are nevoie de lucru. Vă rugăm să continuați să faceți jocul bun, știu că ar fi un joc bun dacă ar funcționa. va reactualiza Evaluarea odată ce blocările și erorile sunt remediate.
Acesta este un joc cu adevărat distractiv pe care l-aș recomanda oricui
Loooooool