Post by nymalicarga on Mar 12, 2022 19:43:13 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz kristallar ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
Düşünürəm ki, bu oyun pisdir, çünki mən boss döyüşünə girəndə arxa fonda ürpertici musiqi çalırdı.
Niyə pullu versiya üçün ikinci proqram? 2 ikonadan biri məni veb səhifənin yoxlanışına aparır.
Idle Arks: Build at Sea Thông thường xelb
İlk Dr Eggman döyüşündə oyunum qəzaya uğradı və məni oyundan qovdu. Mən kapsula tərəf tullanmaq istəyəndə, o, onu ekranın girişinə fırladıb və mən heç yerə hərəkət edə və ya tullana bilmədim, zəhmət olmasa bunu düzəldin. Məndə sübut etmək üçün skrinşot var.
Oyun əladır və ekrandan başqa hamısı kiçik olur və telefonumun yuxarı sol küncünə keçir. Sega zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Mən əvvəllər reklamı pulsuz almışdım və indi deyir ki, heç vaxt almamışam pulu qaytarmaq istəyirəm və ya bu səbəbdən həll edirəm, indi oflayn oynaya bilmirəm və bəli, alışı bərpa etmək üçün seçim etdim və "heç bir əşya tapılmadı" deyir 5 ulduz vermək istərdim, amma yox
2015-ci ildən bəri həqiqətən əla sonik oyun. Sega sonic 3 mobil versiyasını playstore-a yerləşdirə bilsəydi. O, Android-də mənim sonik kolleksiyamı tamamlayacaq. Telefonumda Sonic 1-dən Sonic Genes oyunlarına sahib olmuşam, ona görə də lütfən, playstore-da daha çox sonik oyun yerləşdirməyi düşünün!
Çox bəyəndim, Sonic CD-nin yaxşı remeyki. İki problem var idi, onlardan biri şəxsən məncə, boşluq kimi tullanmaq daha yaxşı olardı. İkincisi, oyun reklamlarla doludur. Pulsuz versiyanı oynayırsınızsa, reklamı görmədən fasilə menyusuna keçə və geri qayıda bilməzsiniz.
Bu oyun əyləncəlidir amma... Bilmirəm hələ də onu almıram, çünki internetsiz oynaya bilmirəm.
İlk patron pisdir, amma bu yaxşı oyundur.
Mən həqiqətən doğulmamışdan əvvəlki köhnə oyunları oynamaq istəyirəm (sonic 1,sonic 2,sonic cd və s.), lakin bu onu yükləməyəcək, sadəcə əlavə fayllara ehtiyacı olduğunu və 10000000000000000 əlavə fayl kimi yükləndiyini söylədi!!!!! !!! Zəhmət olmasa düzəldin və yüksək qiymətləndirin
Oyun çox möhtəşəmdir. Musiqi orijinalda ikiyə bölünə bilər və siz hər iki musiqini sizin ixtiyarınızda saxlamaq üçün Amerika və Yapon versiyasını satın alardınız, lakin vergi xidməti və gizlilik oyuna çoxlu seçimlər və musiqi seçimini seçmək imkanı əlavə etdi. Sonic 1 və 2-dən fərqli olaraq sonic CD-də debet rejimini əldə etmək ağrılıdır, lakin mümkündür. Bu, orijinal versiyadan daha yaxşı hiss olunur və idarəetmələr hamarlaşdı. Bütün bu oyun əladır, cəhd edin.
Bəzi zonalarda olduqca asan, lakin çətin, lakin hələ də möhkəmdir və gələcək zonaları 7/10-u təmizləmək olduqca əyləncəlidir😀
Əyləncəli amma Reklamlar😠
Heç bir reklam üçün ödənilmiş alışı bərpa edə bilmirəm, indi yeni telefonumda reklamlarla ilişib qalmışam. Həqiqətən. Topal. Onun da sevimli ekran görüntüsü var....
Mən onu ipad-da oynayanda oyunu sevirəm, amma oynamağa icazə vermir və kod qoysanız, ekranı haker üzlü sonic kimi qoyacaq, bəyənmirəm
Mən vaxta səyahət və Səs trekini xoşlayıram, amma niyə cd sonic-i sildiniz? Mən bu adı çox bəyənirəm... Amma bunu etməli idin, əgər Metallic madness-in bossunu məğlub etsən, final fever boss əlavə etsən yaxşı olardı! 😀
Yaxşı oyun, çoxlu reklam. OYUNU OYNAMAĞA VAXTINIZIN 60%-i SİZ ELANLARDIR. ELANLAR YAXŞI Olsaydı, 5 ulduzla qiymətləndirərdim!
Sonic CD Classic Acțiune crq
Mən sonik oyunu pis qiymətləndirməyə nifrət edirəm, amma bunu 10 yaşım olanda ilk dəfə quraşdıranda onu məğlub etmək 1,2 il çəkdi və mən dəli oldum, çünki oyunlarda digərləri kimi səviyyə seçimi yoxdur
Heç işləmir, qəribə şeylər etməyə davam edir və sonra nədənsə oyundan çıxır.
Çox çətindi amma yaxşıdı. Dostlar sonic exe var gamejolt adlı sayta girin və sonic.exe for android yazın ilk gələnə girib endirin mən oynayıram🤗
Sonic CD Classic Action gtjh
Əlavələrdə onun yaxşı amma qorxulu sirləri var dostum zəhmət olmasa qorxuram düzəldin 5 ulduz istəsəniz 5 ulduz verin düzəldin
Sonic CD Classic Aksyon bxsh
Sega dedikdən sonra oyunu yükləməz, sadəcə dayanır
Əla oyun, lakin hər dəfə fasilə etdiyiniz zaman hər səviyyədən sonra bir çoxları əlavə edir
Bu oyunu bəyənirəm, amma hiss edirəm ki, onlar yapon musiqisindən istifadə etməli idilər, çünki bu, həqiqətən oyunun mənasını göstərir.
Bu, CD-ni oynatmağın müəyyən üsuludur. Az və ya heç bir səhv (mən divarlarda çox ilişib qalıram), mükəmməldir. Əgər bunu görürsünüzsə və hələ də yükləməmisinizsə, məsləhət görürəm. Mükəmməl.
Yaxşı heyrətamiz heyrətamiz əladır, lakin reklamlar yeganə problemdir
yaxsi oyundur
Sonic CD Classic แอ็กชัน fagh
Mən bunu hazırda Samsung Chromebook-da oynayıram və nəzarətçi dəstəyi yalnız qismən işləyir. Hərəkət etmək üçün sol joystikdən istifadə edə bilərəm, lakin digər düymələr heç nə etmir. Seçmə/tullama düyməsi yoxdur. Səhv bir şey etdimmi və ya nəyi bilmirəm, amma digər insanlar oyunda işləmək üçün Duelshock 3 nəzarətçi əldə edə bilirlər. Problemləri həll etmək üçün hər hansı bir məsləhət? Oyunun özünə gəlincə, mən onu bir neçə il əvvəl Kindle Fire-da oynamaq imkanı əldə etdim və onu çox bəyəndim.
Düşünürəm ki, bu Android Portu heyrətamizdir, digər şərhlər üçün məncə axmaq bir səbəbdir. İnsanlar ona necə 4 ulduz verirlər, çünki Quyruqları necə açmağı bilmirlər. Sadəcə axtarın kimi.
Bəyəndim, amma kazino ən çətin başa çatandır.
Heyrətamiz liman. Mən heç bir qüsur tapmadım.Amma mən daha böyük ekranda oynamağı üstün tuturam, ona görə də bu adətən növbə gözlədiyim zamanlar üçündür
Reklamlar o qədər dəhşətli idi ki, onu oynanılmaz edir.
ilişib qalmışam
Bu yaxşı oyundur tək problem reklamlardır.
Sonic CD-də hələ də klassik şəkillər və başqaları var. Bəs niyə onu oflayn oynaya bilmirəm? ən azı mən bilirdim. Siz oyunçuları reklamsız versiyanı almağa məcbur edirsiniz. O, oflayn oynaya bilməz, çünki siz reklamın hər dəfə görünməsini istəyirsiniz. HƏTTA bir hərəkəti bitirsəm, yenidən başladın, nümayiş etdirilməsinə davam edirəm! Sega, Bir çox reklam darıxdırıcıdır.
Mən bu oyunu çoxdan almışam, lakin reklamları silmək üçün alışımı bərpa etməyəcəm, xahiş edirəm onu düzəldin!
Nəyə görə hamının sonsuz sirr haqqında nəsə danışdığını və qorxulu şeylərdən bəhs etdiyini başa düşürəm, amma bu oyun haqqında başqalarının boş rəylərinə məhəl qoymuram. Əvvəla, məncə, bu oyun əladır! Boss səviyyələri çox da çətin deyildi və mən bu oyunu oynayanda çox əyləndim!
Bu, həmişə olduğu kimi qəribə, bütün zamanların ən yaxşı sonik oyunu olmalıdır, lakin ən azı indi onun yeni təkmilləşdirmələri var