Post by nymalicarga on Mar 12, 2022 19:36:55 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Transformers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Transformers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر primogems ▞▞▞
▞▞▞ AB Transformers 2022 version ▞▞▞
چه کسی فکر می کند پرندگان خشمگین به عنوان ترانسفورماتور اینقدر خوب با هم کار می کنند بچه های کار شگفت انگیز 👍
این بازی را دوست داشتم در سال 2015 این بازی را دوست داشتم و آن را فراموش کردم و اکنون دوباره آن را بازی می کنم تنها مشکلی که دارم این است که هر وقت سعی می کنم به فیس بوک وصل شوم اجازه نمی دهد و می گوید "نمی توانم وصل شوم" لطفاً برطرف کنید این موضوع
هر بار که میخواهم به فیسبوک وصل شوم، یک پیام خطایی دریافت میکنم که میگوید این برنامه هنوز در مرحله آزمایش بتا است و یک اپراتور آزمایشی باید به من اجازه دهد.
Rovio شما باید باگ هایی مانند گرافیک پایین را برطرف کنید، بازی خراب می شود زیرا ما نیازی به باگ نداریم.
AB Transformers Arkade ynij
من قبلا این بازی را دوست داشتم، اما بعد از آپدیت هالووین، همه داده های من حذف شد، من این اتفاق را برای بسیاری از مردم دیدم، پس لطفاً این را اصلاح کنید 😐 ویرایش: هنوز پاسخی دریافت نشده است 🤨، و حتی مشکلات بیشتر! هر بار که وارد یک نبرد می شوم، آن را برای حدود 30 ثانیه بازی می کنم، اما بعد از آن تاخیر می کند، سپس فریز می شود و سپس برنامه متوقف می شود 😡😡. من حتی نمی توانم آن را بیشتر بازی کنم! ویرایش دوم: هنوز پاسخی داده نشده است، هنوز ثابت میشود و در نبردها خراب میشود... و حالا یک چیز جنگ احمقانه وجود دارد... حذف شده است. این یکی دیگر از بازیکنان شما رفته است..
تغییر شکل دهید و بیرون بیاورید یا بلند شوید
عالییی بخاطر نت زیاد یه ستاره کممیکنم
من این بازی فوق العاده شگفت انگیز را دوست دارم من آن را در گوشی خود بازی می کنم! BTW، ای کاش RPG هنوز در صفحه فروشگاه Google Play بود، جایی که بعد از ضربه زدن روی نام شرکت سازنده بازی های ویدیویی. وقتی به آنجا می روم، بازی RPG عالی Rovio Entertainment Corporation را نشان نمی دهد.
AB Transformers Arkadne igre vunt
این بازی عالیه خارق العادست هرکی هم بگه بده یعنی بچست مامان باباش تو گوشیشون دانلود کردن اون بازی کنه
عالی عالی
من همه چیزهایی را که در مورد این بازی گفتم، پس می گیرم، همیشه در پایان هر سطح در بازی، افزودنی هایی وجود دارد که همه اشکالات را دارند و همه باگ ها را به گوشی من منتقل می کند، بنابراین مجبور شدم آن را حذف کنم.
بازی فوق العاده ای از زمانی که من 6 ساله بودم بازی می کردم و اکنون 11 هستم
Lust in Terror Manor - The Truth Unveiled | Otome Petualangan zqr
عالی بود من توی دو روز رفتم مرحله ی ۷۹
این دوران کودکی من است که آن را بازی می کنم و عالی است! و این یک بازی آفلاین است و شما می توانید ترانسفورماتورهای جدید را با شکست دادن خوک ها جمع آوری کنید، من آن را به ندرت پنج می کنم! من عاشق بازی هستم !!
آیا به روز رسانی انجام شد و همه پیشرفت ها از بین رفت. من را از ابتدا شروع کرد. این نیاز به تعمیر شدن دارد.
این بازی در حال به روز رسانی بازی شما را می کشد، بنابراین ما مجبوریم هزینه ای را بپردازیم که کریستال ها را بدست نیاورد و کاراکترهای جدید به دست آورد و این کار را سخت تر می کند که اکنون دوباره آن را به روز کنید و جرقه ها اجرا می شوند و نمی توانید انجام دهید. به زودی این بازی را حذف خواهم کرد، باید آن را به حالت قبل برگردانید
خیلی چرت نمی آره
عالی هست وقتی حجمشو یکوچولو کم کنید دست سازندش درد نکنه که این بازی روساخته من این بازی رو 6سالم بود دانلد کردم وبازی کردم.
چرا برای من پخش نمیشه چون از اوایل عصر بازی رو دانلود کردم. زمانی که آن را بازی میکردم، تا به حال هیچ مشکلی در بازی نداشتم. روشن میشه بعد قطع میشه
راستش من واقعاً عاشق این بازی هستم که هر روز آن را به مدت شش ماه متوالی بازی می کنم، اما اخیراً یک مشکل وجود دارد که به من اجازه نمی دهد چیزی در آزمایشگاه خوک بسازم و برنامه به خودی خود بسته می شود. الان حدود یک هفته است که این کار را انجام می دهد. من صادقانه حوصلهام با آن تمام شده است، پس از صرف زمان زیادی از حذف این بازی متنفرم
من وقتی کوچک بودم این را بازی می کردم. هنوز هم عالی است و کمی پیر نشده است
این بازی بسیار جالب است، اما من یک نقص نادر را دیده ام که باعث می شود شخصیت من شروع به رانندگی کند و سپس دوباره و دوباره شروع به راه رفتن کند... بله.
متفاوت است! من این بازی را زمانی که اولین بار منتشر شد داشتم و آن را دوست داشتم اکنون فقط متفاوت است. و همه خریدهای داخل برنامه چه خبر!
عالی
من نمی دانم چرا بازی عقب افتاده است. گوشی من از پردازنده Dimensity 1000 استفاده می کند. بچه ها میشه لطفا این رو درست کنید لطفا. من واقعا عاشق این بازی هستم
هر بار که جعبه ها را باز می کنم و لوازم جانبی ارتقا می یابند، لوازم جانبی به طور خودکار تغییر می کنند، به عنوان مثال گریملاک از عینک آفتابی استفاده می کند، اما وقتی جعبه را باز کردم و مونوکل ها را ارتقا دادم، عینک آفتابی تبدیل به مونوکل شد، بنابراین هر بار که جعبه ها را باز می کنم، باید لوازم جانبی ترانسفورماتور را عوض کنم.
بازی بسیار مناسبی است، اما من دوست ندارم برخی از شخصیتها اساساً یک شخصیت هستند اما پوستههای متفاوتی دارند.
اگر 17 بار متوالی تصادف نکرد، کند است و اشکال دارد.
بازی بسیار باحالی که گرفتن جواهرات را آسانتر میکرد (آنها نسبتاً ضروری میشدند، بنابراین بازی تقریباً به صرفه بود). همچنین کمی عقبمانده است، بنابراین بهبودی خوب خواهد بود. همچنین برخی از دکمه ها بسیار کوچک هستند، به ویژه لغزنده سختی برای اجرای جرقه
بازی های انگری بردز عالیه...ولی من زیاد از این بازی خوشم نیومد..بازی خیلی سختیه و ربات های پشتیبان خیلی ضعیف هستن و حتی نمیتونن سطح رو ببرن..یه بار دیگه دانلود میکنم چون من اون موقع کوچیک بودم که دانلودش کردم ببینم هنوز سخته و ربات های پشتیبان دارن سطح رو درست تموم میکنن یا نه و بعد بررسیمو آپدیت کن..ممنون
AB Transformers Arcade gdp
وقتی خیلی جوان بودم این را بازی کردم و هنوز هم آن را دوست دارم
AB Transformers Arkadne igre vunt
من عاشق این بازی هستم و همچنین یک اشتباه در انیمیشن بسیار عجیب است لطفا انیمیشن را بهبود ببخشید و لطفا گرافیک و گیم پلی بازی را نیز به Rovio ارتقا دهید.
AB Transformers आर्केड गेम api