Post by nymalicarga on Mar 12, 2022 19:30:43 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Walking Dead: Road to Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Walking Dead: Road to Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju võtmeid häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Walking Dead: Road to Survival 2022 version ▞▞▞
Kõige kallim mäng, mida ma kunagi näinud olen, ja nad astuvad pidevalt samme, et laiendada müüri tasuta mängimise ja võitmiseks maksmise vahel. Paljud sündmused võivad kergesti maksta kuni 200 dollarit või kokku 99 dollarit. Selleks ajaks, kui nad tasuta hankimismeetodi abil mänguri välja lasevad, on see kasutu, asendatakse üha naeruväärsemalt üle jõu käivate mängudega, kuni mäng muutub mängimatuks & nad lähtestavad selle... uuesti. Hoia eemale. Ja ausalt öeldes on see haletsusväärne korduv lihvimine, mis ei võimalda tõsistele mängijatele vaba aega
Olen väsinud mängimast mängu, mis paneb sind vastamisi hästi tasustatud mängijatega. Mis mõtet sellel on, kui sa ei suuda isegi matši võita. To much Reviving ei ole piisavalt dekapiteerivaid toone üle mängu kogu aeg. Lihtsalt mitte nii lõbus kui kaks aastat tagasi. Hea iseloomu saamiseks kulub teile käsi ja jalg. Maksate kallilt, kui otsustate selles mängus ellu jääda. Üle 3 aasta mänginud ja tunnen end ikka veel algajana, sest nad tulevad pidevalt välja parema mänguvahendiga. Kui sa just maksid selle eest 75 dollarit või rohkem ja nüüd on see kasutu.
seda mängu oli hea ja lõbus mängida, kuni tõusvate mängudeni kasutusele võeti. Mängu mängimine on praegu üsna tasuv, mõned teekaardid peate ostma vajalikud tarvikud, et isegi teekaardi etappe läbida ja kui ostate tarvikuid, ei saa te isegi etappe ületada, sest vaenlase tegelased on nii üle jõu käivad. ja võin sind tappa ühe tabamusega, mul on terve 6 tärni meeskond ja täiustatud relvi, kuid ma ei saa ikkagi enamikku teekaardi alasid lõpetada, kuna tegelased on OP.
Olen selle mängu peale palju aega raisanud, kui seda õnneks vajasin. Kahjuks on olukordi, kus mind ründavad mängijad, kes on minu kaitse- või rünnakutasemest palju kõrgemad, ja kaotan kõik. Seal peaks olema aken, kes võib teile haiget teha, kui te ei saa neile tagasi haiget teha. lisaks pole mul kunagi piisavalt rünnakumünte. Neid peaks olema lihtsam saada.
Suurepärane 8n mängu esimestel aastatel muutus siis üha ja ülimalt tasuvaks võitmiseks. Mängisin, kuna olin fänn, lahkusin, sest see polnud enam lõbus.
Järsku jookseb mäng kokku. Palun parandage see. Ma olen kulutanud oma raha mitte katki läinud mängule
Kokkuvõttes väga hea. Pean silmas, et enamik arvustusi kujutab seda mängu rahanäljasena. See on palju paranenud ja nivelleeritud jne. Tänapäeval on seda palju lihtsam ja tasuta mängida. Kuigi mõned asjad on millegi kulutamisega peaaegu võimatud, on see siiski hea mäng, kui proovite.
Mäng on liiga raske. Sa pead vaenlast tabama palju-mitu kordi, aga nad tabavad sind korra ja sa sured. Siis ei anna see sulle kõiki pöördeid, kui peaks.
Walking Dead: Road to Survival Jocuri de rol wigy
Pask
Mäng on hea kahju, et mäng võib kohati korduda ja "pakkumised" ei ole üldse head tasuta mängimiseks. Oleks tore, kui arendajad ei laseks välja lihtsalt iga päev uusi tegelasi ilmselgel viisil, et püüda inimestelt raha välja loputada
Varem oli see hea, kuid tõenäosus väheneb ja on ebaõiglane, ärge ostke seda mängu, see pole seda väärt, kui ostate märgiga, on teil lihtsalt suur võimalus saada 3 tärni ja vähem kui 5 või 6 tärni
Klienditugi on kohutav, ärge hankige tellimust, kuna see langeb mingil etapil ja teid koheldakse nagu ahvi, teie pingutuse eest
PewPew Live Arkadspel pvr
See mäng on lõbus!!!
Tõmbesuhted on absoluutne prügi. Vaja on 5 sama tüüpi müüti, mille saamise tõenäosus on 0,6% tegeliku rahaga. Tasuta tõmbed ei ole ka head, kuna hiljuti sündmuste tegelaskujude muutmisel on 90% tõenäosus ja 10% lisatasu muudab asjad tõesti halvaks
kaugel paljudele rahakoti röövimise mehaanikatele. see ettevõte oskab hästi sõltuvust tekitavat mängu kujundada ja ära kasutada seda, mida inimesed tahavad. ma isiklikult mängisin seda palju, olin varem fraktsioonis number 1. mul oli õnn seal olla. Rahasumma, mida mu teised fraktsiooni liikmed kulutasid, oli sadades kuus, et omada uusimat ja parimat varustust ja tegelasi. ärge laske end sellest mängust petta. kui tahad parimat, pead kulutama tuhandeid. sulle pole kunagi midagi head garanteeritud, ole ettevaatlik
Walking Dead: Road to Survival Rollimängud mzg
Mänguga on kõik korras. Lugu on suurepärane. Kui te ei soovi tuhandeid dollareid kaotada, kaotate PvP-s, kuna PvP mehaanika on nii halb. Olge lõbus mäng, kui see poleks nii katki.
Pöial püsti
ma ei naudi seda mängu, see on enamasti lihtsalt zombide või muude gruppide vaheline võitlus. Kui olete missiooni lõpule viinud varsti pärast laagrisse naasmist ja värskenduste tegemist, on aeg järgmiseks võitluseks.Mulle isiklikult see mäng ei meeldi, aga kui teile meeldib pidev mäng, siis ma soovitan seda
Varem oli see nauditav, kuid kui te olete jõudnud tegelaste kõrgemale tasemele, on f2p-na lvl-le kuluv aeg muutnud mängu tüütuks ja nauditavaks. Suurepärane mäng, kui teil on palju raha puhuda. Mäng läheb hullemaks ja hullemaks 55 000 modifikatsioonijääk, et lõpetada lvl 15 mod alates lvl 14. Eemaldatud
Ma armastasin seda mängu seni, kuni lõpetasin kulutamise, mu meeskond oli hea ja hoidsin inimestega sammu, kuid niipea, kui lõpetasin kulutamise, läks minust iga üks mööda, ütlus tasuta mängida, kuid minu kogemuse järgi tasub võita.
Armastan mängu, kuid nagu teised on öelnud, on sellel oma puudused.Olen WTD:RTS-i mänginud üle kahe aasta (834 päeva järjest sisse logitud / tase 168) ja mu telefon pidi tehaseseadetele lähtestama. Kaotasin oma kontonumbri SS-i ja kui ma rakenduse uuesti avasin, lingis see minu Google'i kontoga uuel tasemel 1. Võtsin ühendust Scopelyga ja kuna olen F2P-mängija, ei saa me teie heaks midagi teha ilma sisendandmeteta. mängu ostutšekk, hüvasti. Nad lõpetasid vestluse ja kõik. Nende klienditeenindus on BS.
Pärast müütide värskendamist viskas see mäng peaaegu kõik edusammud uue mängusüsteemi kasuks. Kulus vähem kui 3 nädalat, enne kui mu tipptasemel meeskond täielikult ületas. Kustutasin oma mängu Facebooki lingi ja selle mängu discordi kanali. Ma ei saa isegi praegusest hinnangust madalamale minna, mille olen juba andnud
Walking Dead: Road to Survival Lomu spēles avir
mängu ei värskendata.....see on ainuke rakendus, mille värskendamisega on raskusi...see on teine kord, kui mul on see probleem ja viimati pidin mängu desinstallima ja uuesti installima, põhjustades ma kaotan kõik oma edusammud, eritegelased ja relvad jne.....Ma olen kindel, et see juhtub seekord ja see on väga masendav, nii et tõenäoliselt ma lihtsalt kustutan selle ja ei lisa seda seekord uuesti probleem ei lahene niipea, sest ma ei alusta uuesti algusest.
Jumal aidaku teid, kui edu kaotab VÕI soovite lülituda teisele seadmele. Klienditugi on TÄIELIK nali. Nad EI aita teid üldse, kui te ei suuda ostu tõendada. Nad keelduvad üsna kindlalt. Mäng läheb aina mäest alla, toetus on olematu.
mitte väga halb. maksa, et võita mängu tüüpi. hea mäng aja veetmiseks. hea sort. Raide võiks tasemele paremini sobitada. mõningaid saavutusi ja/või igapäevaseid missioone on raske saavutada, kuna mängijad ei sobi matšidel, kuid enamasti haarangutel. Aja- ja materjalikulud on liiga suured. 10–15% vähendamine võib aidata asju tasandada. kokkuvõttes korralik mäng.
See on lõbus põhimäng, mis on nii keeruline või lihtne, kui soovite. Ja saate lõbutseda isegi ilma raha kulutamata.
mängud peavad olema lõbusad, see on masendavam kui ükski teine, mida ma kunagi mänginud olen. nõrk premeerimissüsteem ja ükski teine mäng ei paku ptp-mängijaid nii palju kui see.
Mäng on sõltuvust tekitav. Mõne aja pärast muutub see aga igavaks, sest ilma raha kulutamata on väga raske heas tempos edasi liikuda. Samuti on probleem, et alguses hakkas see alla laadima 300 mb, isegi küsimata, millal ma kasutasin 4G-d, mitte WiFi-d, mis pole hea. Peaksite küsima, kas tahan allalaadimist jätkata, kui WiFi-võrku pole.
noh, see mäng mängib päris hästi, aga tegelased näevad natuke teistsugused välja, kui tegelikult nägin The Walking Deadi sarja kaabeltelevisiooni kaudu:( Koht, kus tegelaskujud on suuremad ja minu dialoogis on palju verd, sobib hästi rollimängijatele, kellele meeldis saada kohtades N erinevaid andeid N päästa inimesi sa oled hea mäng ole kannatlik ja oskuslik.
Walking Dead: Road to Survival Rollespil zzne
Ma armastan seda mängu, kuid arendajate poolt on see väga ilmne raha haaramine ja isegi siis põhjustab tänane suur investeering vaid mõne kuu pärast pettumust, kui teie nimekiri aegub. Kui soovite mängida lõbu pärast ja lihtsalt nautida lõbusat mängu kõndiva surnud universumis, on see nii hea, kui see saab. Olge hoiatatud, hoidke oma raha ja mängige juhuslikult.
Mängu loomisel pole ette nähtud, mis juhtub siis, kui teie iPad või seade katki läheb. Konto taastamine on peaaegu võimatu ja selle mängu tehniline tugi puudub. Soovin, et ma ei paneks sellesse kunagi kahte sekundit, veel vähem sada pluss tundi. Jah, selline nimi, mida ei saa usaldada.
Nii palju kui ma seda mängu ja selle mängimist naudin, ajab loo mängimine mind vihale. Loo valikud on sageli ebamäärased, ilma nende tähendust selgesõnaliselt selgitamata. Olen kogemata tegelase tapnud, sest kuriteo eest "karistatud" on uskumatult ebamäärane ja tähendab surma. Teinekord tunduvad valikud uskumatult mõttetud. Mäng on nauditav reaalajas strateegia, tasandamine, uurimine ja palju muud. Kuid loo valikud on lihtsalt tüütus või pettumus.
Kas see, mida ma mängu naudin, on sellega kõige rohkem probleeme. Et arendusmeeskond keeras teie skoori plaatina staatusesse. Olen tagasi Gold 1 juurde, mille peale olen tegelikult vihane. Server suleti ja ma kaotasin kõik oma edusammud plaatina II või III tasemele. Ma olen sellest mängust nii pettunud. Loodan, et arendus parandab selle, sest pole aus, et nad tõukavad inimesi palju tagasi. Mind ei ennistata, kui nad panevad mind tagasi plaatinale. See pole üldse minu süü. Arendusmeeskond segab mu edusamme, kuna ma seda kaks aastat tagasi mängisin!
Ma tõesti tahtsin sellesse mängu siseneda, kuid ma ei saa seda teha. Kunstistiil teeb silmad haigeks. Mulle meeldib surnuna kõndida, kuid ma ei saa seda mängu mängida. Asjade lõpetamise taimerid on nii pikad. Ma tahtsin, et see meeldiks, kuid ma ei suuda end piisavalt sundida. :/
Mäng on lõbus, kuid kui teie tase muutub tasuta mängimiseks raskemaks..erinevad turniirid on lõbusad, kuni need korduvad.. hooned on aeganõudvad ja liiga kallid..aga üldiselt hea mäng.kui teil on palju vaba aega ja raha .
Mängu võitmine on raske tasu. Sa pead. Kordus peab maksma, et saaks võistelda. Nad lisavad mängule asju, mis on üle jõu käivad, ja mõne nädala pärast lisavad nad uusi asju, et sellest üle saada. Nii et kui te ei maksa lisakraami hankimise eest, ärge viitsige seda mängida. Nad peatasid süžee ja lisavad sündmused, mis toimuvad vähemalt kahe muu sündmusega samal ajal, et ei oleks keskendutud ühele sündmusele......redigeeri...nad tegid kõrgemate mängijate ja relvade hankimise lihtsamaks, nii et nad tegid selle mängitavamaks.
MINGI SITT MÄNG JU Wtf
Mäng on läinud allamäge, ilma toetuseta ja sellel on suur komme jääda laadimisahelasse, kui teil pole 5 GB vaba ruumi ja ainus viis pidevaks edenemiseks on maksta liikmeks saamise eest
Korralik madala stressiga sõjamängu stiil. Mängimise eest maksate kindlasti, kuid alustades saate 10 taala eest hästi hakkama. Lahingud on nali. Arvuti mängib teie eelseadistatud kaitsemeeskonda ja teeb kohutavaid asju, nii et kaotate, kui lähete sama inimesega samade inimestega võitlema ja neid nügima, nii et … sobib kõige paremini mitte-veskijatele ja rikastele lastele, kes ei saa wargaga hakkama
Olen seda mängu mänginud peaaegu 3,5 aastat, kuid ma ei naudi seda enam, sest selle arendajad on nii ahned ja peate kõik ostma. Ma lihtsalt jätkan mängimist, sest olen sellest sõltuvuses
uuendatud versioon Parem kui varem selles mängus müüdavad tooted on ebamõistlik, kui ostate münte, et saada tegelasi, saate samad tegelased, mis teil olid ilma raha kulutamata. võimalused ja koefitsiendid imevad mängu ja graafika ok
'sisu allalaadimine' taaskäivitub, palun parandage see, ma ei saa sellega midagi peale hakata. Taaskäivitub, kui saavutab 90%
Vau, desinstallige kohe. Olen sellesse mängu panustanud palju aega. Sain uue telefoni ja laadisin alla. See paneb mind taaskäivitama, ilma et mängija saaks tagasi pöörduda, kuna see sunnib teid tegema õpetusega lingitud kõike, mida saaksin, ja ei, seda mängu enam kunagi mängima.
Mängus on nii palju PTWine. Ebaaus mäng. Ja nüüd vana kooli arena desnt töö, öeldes, et ainult müüdid on lubatud. Loodan, et developerid parandavad selle ja annavad mulle areenipiletid tagasi.
Päris lahe mäng
Palju nalja. Lihtne siseneda, palju tähemärke kiireks strateegiaks. Pakkumisi palju rohkem mikrotehinguid, kui ma sooviksin, kuid see pole võitmiseks vajalik. 7/10
See on nii tüütu, et pean iga nädal värskendama!!
Mul oli umbes kaks nädalat tagasi 4,5. Mäng muutus tasavägiseks. Ma ei saa isegi kulutada piisavalt raha, et mängida nende vastu, kes raha kulutavad. Kui hakkate jõudma 500 piirini ja saate ikka veel võita, tunnete, et kulutate oma aega. Üks klann juhib praegu kogu mängu. Olen hüpanud kahte klanni ja mõlemad võeti ühe klanni poolt välja samal nädalal. Annan teile teada, et nad olid ka kõrgetasemelised klannid, mitte mingid nooblikud. Mäng on ametlikult surnud. Olen näinud üle 6 liidri lahkumist